top of page

Epilarea definitiva

Fie ca este solicitata din motive estetice, fie ca este solicitata din motive medicale (ex. hirsutism, pseudofoliculita barbii etc.), exista o cerere din ce in ce mai crescuta pentru reducerea pilozitatii printr-o epilare sigura, de lunga durata si eficienta.

Exista o multitudine de optiuni pentru indepartarea parului, dar epilarea de lunga durata  cu ajutorul laserelor s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda pentru indepartarea parului nedorit pe termen lung.

In cadrul laserelor care realizeaza epilarea pe termen lung, studiile clinice arata ca laserul dioda are o penetrare mai adanca, asigura o fluenta mai mare si determina o afectare mai mica a epidermului.

 

Care este mecanismul de actiune?

Laserele pentru tratamentul pilozitatii actioneaza pe principiul fotodermolizei si in functie de tipul de laser, mecanismul complex de actiune determina distrugerea matricei folicului pilos.  Medicul dermatolog va va explica in detaliu acest principiu si de ce laserele dioda de ultima generatie din cabinetele noastre asigura aceasta epilare eficienta atat pentru persoanele cu ten deschis, cat si pentru persoanele cu ten inchis.

Cu o experienta de peste 10 ani in epilare definitiva, rezultatele din clinicile noastre sunt remarcabile.

 

Consultatia pentru stabilirea planului terapeutic si a numarului de sedinte este gratuita.

Foarte important !!!

Clinicile L’Esthetix French Beauty lucreaza cu anestezice locale unice, create de specialistii nostri dermatologi din Franta, astfel ca aceasta epilare se face FARA DURERE !  

bottom of page