top of page

Revitalizarea tenului prin mezoterapie si microneedling (Dermapen 4)

De la introducerea ei in 1950, mezoterapia a generat un interes din ce in ce mai mare printre clinicieni si pacienti. Metoda consta in introducerea la nivelul tegumentului, printr-un ac foarte fin, a unor cocktailuri, vitamine, substante cu rol eficient in rejuvenarea tegumentului.

clinici estetice

Ce este mezoterapia ? Ce este microneedling-ul ?

In Consensus Report al Societatii Italiene de Mezoterapie se mentioneaza ca atunci cand este folosita corect, mezoterapia este o optiune terapeutica valoroasa in tratamente loco-regionale. De asemenea, MAMMUCARI et. al.  mentioneaza in lucrarile lor ca injectarile intradermice si-au demonstrat eficacitatea clinica in managementul insuficientei venoase cronice limfatice (…) si imbatranirea tegumentului de la nivel facial.

In cazul tehnicii "microneedling", introducerea acestor substante revitalizante se face prin multiple ace extrem de subtiri, aproape microscopice, care creaza perforatii minuscule, activand producerea de colagen si elastina.

De ce tratament cu DERMAPEN 4?

Dermapenul 4 este ultimul dispozitiv medical creat de Dermaceuticals pentru microneedling, cu posibilitatea de a fi setat digital la o adancime de 3-3.5 mm. Aceste ajustari precise sunt foarte importante, caci putem ajusta cu precizie o penetrare de la 0.2 - 0.5mm (pentru zona ochilor), pana la 3 mm, pentru zonele care au nevoie de o revitalizare crescuta.  

Ce produse folosim pentru mezoterapie/microneedling ?

Clinicile L’Esthetix French Beauty folosesc produse de varf pentru mezoterapie si microneedling, cu efecte dovedite in studii clinice si cu rezultate sigure.

Pe langa vitamine si diverse cocktailuri, atat mezoterapia, cat si microneedling se pot face cu PRP (platelet reach plasma) din propriul sange, procedura numita si "terapia vampir".   

Foarte important !!!

Clinicile L’Esthetix French Beauty lucreaza cu anestezice locale unice, sub patent protejat,  create de specialistii nostri dermatologi din Franta, astfel ca aceasta procedura se face FARA DURERE !  

bottom of page