top of page

Stergerea ridurilor cu toxina botulinica (Botox)

Expresiile fetei sunt o modalitate eficienta prin care o persoana îsi poate comunica trairile. Prin intermediul mimicii, aratam celorlalti ceea ce ne dorim cu adevarat sa transpunem in cuvinte. Cu toate acestea, emotiile pe care le dezvaluim cu ajutorul expresiilor, au un pret - inevitabilul rid dinamic, de expresie. Pentru oricare dintre aceste mici defecte exista toxina botulinica (primul produs din lume numit BOTOX®), introdusa printr-o procedura simpla, non-invaziva, care are ca rezultat netezirea îndelungata a pielii.

Cum functioneaza Botoxul?

   BOTOX® este un neuromodulator. Toxina botulinica blocheaza temporar contractia muschilor faciali tinta, indepartand astfel cauza producerii ridurilor, relaxand musculatura si reducand ridurile.

Procedura este simpla si rapida: BOTOX® se administreaza direct, prin injectarea repetata la nivelul muschilor faciali, procedura ce dureaza doar câteva minute. Dupa terminarea tratamentului, musculatura se relaxazeaza si odata cu acest lucru, ridurile sunt estompate.

buze, augemntare buze, lesthetix french beauty, l'esthetix, french, beuaty, lesthetix, volumizare, buze, estompare, cearcane, terapia, vampir, remedii, cearcane, augmentare, buze, ochi, hiperhidroza, mezoterapie

L'academie de Dermatologie et Anti-age

 Nu exista o vârsta ideala pentru utilizarea BOTOX®.

Candidatul ideal va dori sa-si îmbunatateasca aspectul diferitelor zone ale fetei sau gatului, precum:

  • liniile de incruntare dintre sprancene (glabella);

  • ridurile de pe frunte;

  • ridurile ”laba gâstii” aflate in coltul ochilor  sau sub ochi;

  • bunny lines (”liniile de iepuras”) care se formeaza în partea superioara a nasului;

  • liniile verticale ale gatului;

  • liniile perpendiculare de la nivelul buzelor (”smoker lines”);

  • gummy smile (zambetul gingival) care dezvaluie gingiile;

Ridurile se dezvolta ca urmare a subtierii pielii si a scaderii cantitatii de colagen produs de organism. Rezultatele acestei proceduri se instaleaza de regula in 5-10 zile de la tratament in functie de metabolismul si caracteristicile fiecarei persoane.  

Exista reactii adverse?

Da, ptoza poate aparea in cazul in care injectia este facuta de persoane necalificate sau cu mai putina experienta, care nu poseda cunostinte ridicate de anatomie faciala sau nu inteleg dinamica faciala naturala a fetei.

Consultarea cu specialistii nostri, nu numai ca va va asigura ca problemele dvs. vor fi rezolvate corespunzator, dar va va oferi informatii esentiale cu privire la toate ridurile dinamice actuale sau care pot aparea in viitor.

Cateva cuvinte despre procedurile clinicilor noastre:

   1. Estomparea ridurilor de expresie cu Botox ( ridurilor de pe frunte, ridurile dintre sprâncene si ridurile de la coltul ochilor) 1-3 zone.

Este toxina botulinica periculoasa pentru stergerea ridurilor de la varste tinere ?

 

NU!

 

Cu cat incepeti mai repede, chiar si din a doua decada de varsta - daca este necesar, cu atat preveniti aparitia lor !

 

   2. Gummy Smile ( zâmbetul gingival) 

Cateodata, radem mult ! Pe unii ii deranjeaza aparitia gingiilor, pe altii nu! Pe cei care ii supara, ii asteptam la noi!

   3. Bunny Lines (ridurile de pe nas) 

Aceste riduri, amintesc de un iepuras! Dar cateodata, sunt total inestetice, iar netratate, vor ramane chiar si atunci cand nu radem! De aceea tratarea lor este atat de importanta inca din faza incipienta.

   4. Smoker Lines ( ridurile fumatorului) 

Si ca fumezi si ca nu fumezi, aceste riduri, perpendiculare pe buza superioara, pot crea un aspect neplacut! Folosim cele cel mai bune produse omologate in lume pentru tratarea acestor riduri.

   5. Slimming face ( subtierea fetei prin injectare cu toxina botulinica in muschii maseteri)

Ajungem din nou la ovalul perfect! Putem subtia fata cu o tehnica non-invaziva? DA! Este foarte important ca aceasta tehnica sa fie efectuata de catre un medic cu experienta, care analizand dinamica si forta acestor muschi, sa poata stabili atat adancimea de injectare, cat si doza produsului care se injecteaza.

   6. Hiperhidroza ( tratarea transpiratiei excesive de la nivel axilar/plantar/palmar). 

Transpiratia excesiva ne deranjeaza pe toti ! Aceasta este produsa de o hipersecretie a glandelor sudoripare. Daca nu se realizeaza aceasta tehnica la un medic care stapaneste perfect tehnica, nu va reusi! La noi este si fara durere !

bottom of page