top of page

Tratarea Celulitei cu Dispozitive Medicale Avansate

Celulita este o conditie a pielii foarte comuna si relativ inofensiva care cauzeaza denivelari usoare/medii/grele pe suprafata coapselor, soldurilor, feselor si abdomen. Aceasta conditie este cel mai intalnita la femei.

clinici estetice

Multa lume incearca, avand un success inconsistent, sa isi imbunatateasca aspectul pielii prin slabire, exercitii fizice, masaje si creme,  insa aceste procedure au o rata de success foarte scazuta.

celulita cellfina 2.png

Aspect la 6 luni dupa procedura

Dispozitivele medicale pe care clinicile L’Esthetix French Beauty le folosesc sunt aprobate de catre FDA (“Federal and Drug Administration”) pentru a putea fi folosite in celulita si sunt considerate cele mai avansate tehnologii pentru aceasta conditie.

Procedura este una minim-invaziva , de obicei o singura sedinta va garanta efectul dorit si este dovedita clinic ca tratament al primei cauze structurale a celulitei pentru un rezultat de lunga durata.

In functie de tipul si severitatea celulitei, medicii nostri dermatologi va vor planifica tratamentul personalizat cu efecte maxime si durabile.

celulita cellfina.png

Inainte si dupa tratament

bottom of page