top of page

‘Filerele dermice’ sau implanturile injectabile de umplere

Pe măsură ce inaintam in varsta, începem să experimentăm modificări ale aspectului nostru facial. Volumul tesuturilor dermice, musculaturii, oaselor se reduce, astfel, acest lucru determina atat apariția ridurilor si liniilor vizibile, cat si pierderea volumului si fermitatii obrajilor.  Aceste deficiente pot fi remediate vizibil prin administrarea de implanturi injectabile, numite si ‘filere dermice’ (‘dermal fillers’).

Ce sunt "filerele dermice" ?

Sunt geluri sterile si fiziologice de acid hialuronic, inregistrate la nivel mondial ca dispozitive medicale, care se prezinta in seringi pre-umplute, de unica folosinta; pe langa efectul de umplere al ridurilor, ele stabilizeaza structurile intercelulare, atrag si se combina cu moleculele de apa hidratand tesuturile, produc o retea vasco-elastica de legare a fibrelor de colagen si elastina,  imbunatatind astfel elasticitatea tegumentului.

Filerele dermice de acid hialuronic pot fi de diverse tipuri si in functie de ariile pe care le tratam, vom alege un produs sau altul, aspect care este discutat in clinicile noastre de catre medicii care va consulta.

Aceasta procedura non-invaziva este potrivita pentru a se incadra in cele mai aglomerate programe, datorita caracteristicii sale non-chirurgicale.

Procedurile care utilizeaza cel mai des agentii de umplere din acid hialuronic se adreseaza urmatoarelor zone:

•  Marirea/conturarea/corectarea asimetriei buzelor

•  Conturarea fetei

•  Piederea fermitatii obrazului si a tegumentului de la nivelul maxilarului inferior

•  Corectia liniilor de zambet profunde sau superficiale

•  Tratarea cicatriciilor de acnee

•  Netezirea ridurilor gatului

•  Ridicarea/îndreptarea/corectia nasului ("rinocorectie non chirurgicala")

•  Tratarea ridurilor fine periorale sau de la nivelul gatului

Existand o gama larga de filere dermice pe piata, poate fi complicat sa întelegeti care dintre acestea se potrivesc pentru dvs., fara ca un specialist cu experienta sa va ghideze. In functie de rezultatele dorite, specialistii nostri lucreaza cu grade diferite de textura, densitate si adâncime de injectie.

Durata de remanenta in urma tratamentului difera in functie de produs, de zona tratata si de pacient.

Un mit al acestei proceduri este acela ca in functie de densitatea produsului si de profunzimea injectarii, efectele durează mai mult, deși nu este neapărat întotdeauna cazul. Procedura trebuie să fie supusă unei rutine de întreținere a tratamentului si ajustată in functie de nevoile personale.

Au filerele dermice efecte secundare?

Da, mai ales daca sunt injectate de medici nespecializati. Exista diferite straturi anatomice la nivel facial, cervical, care sunt traversate de vase si nervi ; musculatura si compartimentele structurale de retentie in urma injectarii sunt superficiale sau profunde, astfel ca, doar un specialist dermatolog/chirurg plastician bine pregatit, care detine cunostinte ridicate de anatomie poate diminua la maximum riscul de reactii adverse. Specialistii nostri instruiti în Franta si Marea Britanie au raspunsul pentru dumneavoastra!

Printre  tratamentele cu implanturi injectabile (“dermal fillers”) se numara :

 

 

 

 Volumizarea buzelor cu acid hialuronic ( printre cele mai cautate proceduri )

Stiati ca primul impact cand privesti fata unei persoane este dat de ochi si de buze? La noi, injectarea buzelor se face cu cele mai calitative produse existente la ora actuala in lume! Spuneti NU durerii la injectare si cereti mai multe amanunte !

 

 

• Volumizarea pometilor cu acid hialuronic (de preferat 2ml pt un efect cu adevarat vizibil)

Atat frumusetea feminina, cat si frumusetea masculina, au nevoie de o fata ferma si bine conturata ! Produsele noastre de top si tehnici unice de injectare, va vor aduce un plus de tinerete si vor sterge ani!  

 

 

• Umplerea cearcanelor cu acid hialuronic

Stiati ca un singur produs este omologat in lume pentru umplerea cearcanelor, atat in SUA, cat si in Uniunea Europeana?

Este o tehnica care trebuie efectuata de specialisti cu experienta avansata ; rezultatele pot fi remarcabile cand tehnica este fara cusur ! 

 

 

• Umplere santuri nazogeniene cu acid hialuronic 

Fara durere, fara anestezie si cu rezultate excelente si de durata.

 

 

• Augumentare menton cu acid hialuronic (barbie) 

Frumusetea greceasca sau un oval delicat si perfect ? Uitati-va in oglinda si imaginati-va cum poate modifica fata o barbie perfecta !

 

 

• Rinocorectie cu acid hialuronic ( corectia formei nasului) 

Poate nu vom putea crea nasul carn la Samanthei, dar cu siguranta, vom corecta tot ceea ce se poate corecta non-invaziv !

 

 

• Reconturarea mandibulara cu acid hialuronic 

Tanar sau mai putin tanar, recontuarea mandibulara te transforma in idealul tau de frumusete !

 

• Rejuvenarea mâinilor cu acid hialuronic

Aspectul îmbatrânit si ridat al mainilor poate trada atat varsta, dar si statul excesiv la soare, cunoscut fiind faptul ca soarele distruge iremediabil fibrele de colagen de la nivelul tegumentului.  

Daca am tratat fata si gatul, nu trebuie sa uitam ca mainile sunt cele care mangaie pe cei pe care ii iubim !

• Colier Lines cu acid hialuronic ( ridurile de la nivelul gâtului)

O fata ingrijita este intotdeauna tradata de “colier lines” -liniile orizontale de la nivelul gatului . Pentru un intreg in re-dobandirea frumusetii si tineretii, va asteptam sa va aratam diferenta!  

Colier Lines si Reconturare Mandibulara

bottom of page